Nu äntligen ska jag få dela med mig av receptet på min enkla favoritsoppa som är full med en massa nyttigheter för kroppen och som em extra bouns så är den stärkande för immunförsvaret
Häll upp på tallrikar och smula ner fetaost, ringla över lite olivolja och peppra. Lägg i broccolin och låt koka ca 5 minuter tills broccolin är mjuk. 1 broccoli (250 g)
Häll på grädden. Ta ur filén ur stekpanna och häll på crème fraîche och färskosten. När potatisen blivit mjuk i ugnen tar man ut den och lägger på fläskfilén
Oxfilé påbädd av frästa grönsaker. Tanken var att vi denna lördagskväll skulle gå ut att äta på restaurang men så kom vi på att det faktiskt är både billigare och trevligare att laga mat tillsammans hemma och så fick det även bli
Vad äter ni idag på jobbet. Sent igår kväll gjorde jag en stor omgång blomkåls- och broccolimos med cheddarost, vitlök och en klick creme fraiche, så gott
300 g ostronskivling 300 g champinjoner (eller shiitake) 125 g salladslök 3 msk vita sesamfrön 250 g broccoli 1 msk sesamolja 4 port ris (klibbigt) rapsolja, till stekning salt
@ellenhag på Twitter sa att blomkål var överskattat. Ugnsrostad broccoli blir nötig i smaken och jag har kommit fram till att jag nog gillar den bäst ugnsrostad
lite vatten Salt Grovmalen svartpepparSkär buketterna av broccolin och lägg i en skål. Blanda dressingen i en skål och häll över broccoli/lök/äpplen, blanda ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.