Servera med något av nämnda kolhydratstillbehörochensallad. Så lätt att slänga ihopen sås av det här slaget med det man är sugen på för tillfälletoch ett bra sätt att få användning av en massa grönsaker
Jag brukar förbereda så mycket av julmaten som bara går så att jag kan ta det lugntoch njuta av julfriden på julaftonenistället för att fara runt som ett skållat troll i köket
Liteknaprigapinjenötteroch flagor av parmesan tillserveringen är kronorna på verket. Den här är laddad med (håll idig) chorizo, bacon, tomatpesto, paprika, champinjoner, färska tomater, lök, basilika, parmesan ochpinjenötter
Isvatten, isvattenochhinkvismedisvatten. Tänkte först enkycklingwoki stark sås med nudlar. Att medelhavsländerna har sinsiesta har nog Sverigesbefolkning fått förklaring på så det räcker ochblir över
Salta ochgnidin köttet medkryddblandningen. Nu får man, helt utan att få dåligt samvete, krypa ini stugan, upp i soffan, på med ullstrumporna, drickakryddiga teer, mustigtvinoch laga mat i gryta
Ha kokosolja ien stekpanna och ha pannan på medelvärme. LINSRÖRAMEDEN TOUCH AV INGEFÄRA. När jag gick hem från jobbet idagoch funderade på vad jag skulle äta för lunch var citronstektaubergine det enda jag kunde tänka på
Ensalladmed räkor och avocado, ljuvligtenhärlig sommardag. Känslan av att sitta utomhus och äta, då solen värmer ansiktet, att känna de små vinddragenoch alla ljuvliga ljud som följer med när man är ute
Blanda alla ingredienseroch smaka av med salt och peppar. Salt och peppar. Salt och peppar. 1 L rivenvitkål. 4 stjälkar blekselleri. 1 L rivenvitkål. 4 stjälkar blekselleri
Stek baconet eller prosciuttonknaprigt, antingeni stekpanna eller iugn, och strössla över soppan. Soppan är glutenfri, ochblir lätt laktosfrimedlaktosfri grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.