Slå av pastan när den är nästan klar och vänd sedan ned den itomatsåsen. Här hemma har den här veckan bestått av att plocka någon färdig matlåda ur frysen, frukostmat till kvällsmat och så igår blev det en pasta
4 burkar hela konserverade tomater, gärna san marzano 1 klyfta vitlök 1 kruka basilika 400 g pasta (t ex tortiglioni) 2 burrata, rumstempererad olivolja salt svartpeppar
IngredienserPortioner. 4 2 morötter 390 g krossade tomater basilika 390 g krossade tomater vitlök 1 dl torra röda linser 4 port spaghetti Att ha hemma 2 msk olivolja 2 dl vatten salt peppar Lägg tilliinköpslistan
Servera med nykokt pastaochriven parmesan. Men orken finnsinteriktigt, så eftersom det var drop-infika på fritidsidag så hoppade jag över att åka och handla
Lägg upp pastan, toppa med såsen och strö över litebaconbitarochriven parmesanost. s finkrossade med vitlökssmak, samt lite socker, salt, peppar och rejält med örtkryddor)
Sänk värmen och häll i tomaterna. Koka pastan. Fräs kryddorna iolivoljan på hög till medelhög värme. Lägg upp i en skål och servera med några färska basilikablad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.