Ingredienser Portioner. 4 2 förp tonfisk i vatten (à 185 g) 2 dl matyoghurt 2 msk sweet chilisås salt och peppar 1/4 isbergssalladshuvud 2 tomater 4 hamburgerbröd Till servering stavar av grönsaker t ex
Här har jag gjort små biffar av smeten men det funkar ju också att göra tonfiskburgare och servera i bröd gärna tillsammans med avokado, tomat, rödlök och yoghurtsås
Färdiga (okryddade) 5% nötfärsbiffar, tonfiskburgare med bara en enda ingrediens. Jag gjorde den här bakade gröten till frukost igår och tänkte först strunta i att lägga upp den i och med att jag gjort så många recept på frukostar på bloggen
) I lördags fick jag användning för tonfiskstekarna jag köpte på Picard och det blev en tonfiskburgare med avokado & wasabidressing på Fazers aktiv råg-bröd, perfekt efter-träningsmål
Därför blev det en snabb tonfiskburgare med stekt hamburgerbröd och morotsstavar till middag idag, så jag skulle hinna vara ute och njuta av solen och värmen,
1. Pensla tonfisk (kotletter á 120 g) med en blandning av pressad lime, ingefära och sojasås. Gör i ordning chilisalsa genom att hälla olja i en het stekpanna
Japp, härom kvällen var det dags att äta fisk och jag kände för att testa ett nytt recept. Mitt val blev, efter en snabbkoll i skafferiet, tonfisk på burk och fanastin fick flöda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.