Tonfiskpizza
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1/2 paket jäst
  • 2 1/2 dl fingervarmt vatten (37°)
  • 2 msk olivolja
  • 2 krm salt
  • 2 dl grahamsmjöl
  • 4-5 dl vetemjöl
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 tsk oregano
  • salt, peppar
  • 2 burkar tonfisk i vatten
  • 1 orange paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 gul lök
  • 2 msk kapris
  • 1 rejäl kvist basilika
  • 1 dl riven mager ost
  • sallad, svarta oliver

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.