1 dl crème fraiche 1 msk majonnäs 2 tsk senap 1 krm salt ca 2 msk hackad gräslök eller ca 2 msk röd lök 1 burk tonfisk i vatten, avrunnen 1 st paprika ca 12 centimeter gurka 2 st rektangulära tunnbröd 4 st blad av sallad
2 dl creme friache (naturell eller gärna smaksatt med paprika och chili) 230 g tacosalsa 4 dl riven ost Degen 100 g smör 2 dl vetemjöl ½ tsk salt 3 dl mjölk 3 ägg Recept på tonfiskrulle hittar du HÄR
10 januari - hur väl känner du din partner. OBS. Kommentar från Kamille. g r o v ångest inför att göra detta, hatar att ha fel och känner på mig att jag kommer inse att jag inte vet så mycket om Emma när jag väl börjar… men det får ni förlåta
Låt tonfisken rinna av. Hacka löken och blanda ihop alla ingredienserna. Fördela röran på tunnbröden. Lägg några salladsblad och paprikabitar över och rulla ihop
Picknickmat, eller lätt lunch. Ja, gott och mycket enklare än så kan det inte bli. TunnbrödTonfisk i vattenCréme Fraiche GrönsalladLite salt, svartpeppar och ta valfri örtkrydda typ basilika, timjan eller oreganoBre ut lite créme fraiche och strö ut tonfisk och krydda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.