Kom då på att han trots allt gillar tonfisk så det fick bli en tonfisksallad. Jag har inga problem med att gå upp tidigt längre men jag fick peppa mig själv för att komma iväg och jogga
En krispig men samtidigt seg quinoabarmed massor med nötter och en topping av mörk choklad. Täck en plåt med bakplåtspapper och sprid ut quinan på plåten
Tonfisksalladmed smaksatt keso och avokado. Blanda keso med fnhackad rödlök, röd rom och svartpeppar. Lägg en hög med sallad på en tallrik och fyll på med valfria grönsaker, tonfisk i vatten, avokado och många klickar med kesorörar
Blanda riset med salladen och lägg upp på tallrikar. Garnera med dill. Smaka av med salt och peppar. Servera till salladen med rostat bröd, olja och pressad citron
Och det är inte så konstigt för den är ju fylld med underbara smaker och härligt matig. Varje gång man gör tonfisksallad så tänker man att man gör det för sällan
Lägg upp på ett fat och toppa med äggskivorna. Smaka av med salt och peppar. Servera dressingen till salladen och garnera salladen med dill och citronklyftor
Jag försöker fortsätta med rutinerna trots att vi har semester, inte alltid så lätt, men sen så vet jag också att det är svårare att komma tillbaka till rutinerna om man har varit ifrån dom ett tag
En vegetarisk gratäng med massor med smak hittar ni här. Den innehåller bönor, grönsaker, lite tomatsås, ost och quinoa som nästan påminner om köttfärs här
Börja med att hacka alla grönsaker till salladen och skölj av även tonfisken kan ni skölja av. Lägg sedan salladen och tonfisken i den skål du har valt att servera med,
Har du överbliven kokt quinoa hemma, kasta inte bort, utan gör biffar av den. If you have leftover cooked quinoa at home, do not throw it away, make patties of it
Genom att koka med lite grönsaker får måltiden ett ännu bättre näringsvärde. Genom att koka quinoan och bulguret direkt i tomatsåsen får du ett väldigt saftig och smakrik kolhydratskälla som inte kräver någon extra sås om du inte önskar det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.