Koka potatisen färdig med skalet på. Häll olivolja och klicka ner smöret i en ugnsfast form. Krossa med ett jämnt tryck potatisen med baksidan av en kastrull
Och jag delar mer än gärna med mig av det, för jag tycker att goda recept ska spridas. Tyckte att det blev lite väl mycket rom ovanpå, så istället för att ta en hel burk med stenbitsrom så tycker jag att man kan ta en halv
Tonfisktartarmed rättiksallad, löjrom och chokladvinägerPortioner. Smaka av med salt och vitpeppar. Häll chokladvinäger eller soja runt tartaren samt garnera med löjrom
Chili- och sojamajonnäs2 äggulor 2-3 dl rapsolja sriracha, efter smak 0,5 limefrukt, saft soja salt. 400 g färsk tonfisk 0,5 tsk sesamolja 0,5-1 cm färsk ingefära, riven (ca 0
Smaka av med salt och vitpeppar. Häll chokladvinäger eller soja runt tartaren samt garnera med löjrom. Blanda i chili, schalottenlök, gräslök och limesaft
Krydda med salt och citronpeppar. Då var det måndag och vardag igen. Lägg tillbaka laxen i formen och servera med t ex kokt ris och kokt broccoli och gröna bönor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.