Häll av fiskspadet från formen och strö över räkorna och gratängsåsen "Middagsklart" från Abba. Mixa de tinade ärtorna och rör ned tillsammans med potatisen
Forma biffar (blöt händerna mellan varje biff så fastnar det ej på händerna) å stek i medelvarm pannaStek i det som känns bäst (vi använde milda culiness, men det funkar med vilket fett som helst)
Ha ner hela smeten i pajformen. Receptet är ur Två systrars söta av Lisa & Monica Eisenman, 2005Pajdeg6 dl vetemjöl6 msk socker300 gram smör/margarin - laktosfritt alternativ finns2 nypor salt3-4 msk iskallt vattenKör alla ingredienser tillsammans tills det är en fin deg. Ta hälften av degen och tryck ut den i en pajform, sätt in i kylen i minst 30 minuter
Smörj en medelstorpajform och tryck ut degen i den. ) Dessutom har jag kokat ihop en tokläcker fransk köttgryta på högrev, svamp, apelsin och annat smaskelimumsigt, men den får ni vänta på till nästa inlägg
Fyll espressokoppar med chokladsmeten och ställ dem i en ugnsform. Separera äggulorna från äggvitorna. Jag gjorde i crème brule formar, räckte till 10 st
Resultatet – kladdkakan to die for. Gjord på ingredienser som inte bara är bukfylla, som ger dig lite extra protein och kolhydrater i en form som tar längre tid för kroppen att bryta ner än vanligt socker
Stek svamp med salt och svartpeppar och 2 st pressade vitlöksklyftor. 3 pressade vitlöksklyftor. Stek kycklingfileerna med salt och lite vitpeppar så de får lite färg och lägg ner I crockpoten
To die for säger jag bara. Lägg pastan och blomkålen i en ugnsform. Saken är den att detta är en lyckad vegotolkning av vår allas ultracharmige Jamie Olivers recept på makaronipudding
Lägg dem sedan på en plåt med bakplåtspapper på, och jäs till dubbel storlek. Jag har länge velat testa att baka vaniljmunkar eller donuts och igår blev munkar äntligen av
Lägg inte kakorna för tätt då de flyter ut under gräddningen. Här kommer receptet på jordnötssmörkakorna, jag tog bort chokladen denna omgången och körde på cashewnötter istället, det blev minst lika bra
Vi har hittat ännu en storfavorit bland de vegetariska rätterna. Jag var lite skeptisk mot att koka bönorna utan blötläggning, men det tog inte ens en timme och blev hur bra som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.