1,5 msk eko kokosolja. 1,5 dl kall vätska från eko kidneybönor (den ungefärliga vätskan från en förpackning). 1,5 dl bovetemjöl*. Sätt ugnen på 175 grader, och smöra en hyfsat liten form med kokosolja och ströbröd. Häll i blandningen i din smörade form, och sätt in i ugnen för ca 25 min. Ta ur från ugnen och låt svalna för 15-30 min innan servering. 1,5 msk eko. 1,5 dl kall. 1,5 dl bovetemjöl
Häll smeten jämnt i formarna och stoppa in i ugnen i 30-35 min, tills tandpetaren kommer ut torr. Vispa ihop äggulor, vetemjöl, salt och 0,5 dl florsocker i en skål. Låt svalna i ca 45 min. TIllsätt restrerande florsocker (2,5 dl) och vaniljen i den tjocka 'smeten' och vispa ihop allt. 5 dl mjöl. 5 dl kakao. 250 g smör. 5 dl brunt socker. 350 g osaltat smör. 250 g mjölkchoklad
Till 8 personer som gillar STORA bitar150 g smör i kuber2 1/2 dl florsocker (150g)150 g mörk choklad (70 %), i bitar4 äggulor4 äggvitor1 1/2 dl vetemjölKokosflingor. Sätt ugnen på 175 grader. Häll smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen ca 25 minuter. 150 g smör i kuber. 150 g. 150 g mörk choklad
instagram 100kitchenstories. Jag vet inte om det är kylan, mörkret eller den totala hatstämningen det senaste som orsakat det, men jag har verkligen varit så otroligt produktiv med jobb och skola
instagram 100kitchenstories. Lördag. det är en underbar dag att vakna upp till. Jag har haft en vecka med mycket jobb som bidragit till en trött Paulina, men jag måste säga att jag också har haft otroligt roligt
Vår kalkon vägde strax under 5 kilo så största grytan funkade utmärkt. 250 gram havssalt. 0,5 dl rörsockersirap. Vår 5-kiloskalkon skulle stå i ugnen i ca 2 h 15 minuter enligt tabellen ovan. Smält 75 gram smör tillsammans med 0,5 dl rörsockersirap (som vi använde) eller lönnsirap (som originalreceptet säger). 250 gram havssalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.