Täck allt utom en cirkeli botten så då kan ta ut påsen stoppain ett ljus. När den är genomblöt kramar du ur vattnet och river ner pappret i massan och degar tills det blir en lera
Stora delar av hösten började jag min dag med ingefära- och citronvatten. Banan - och Mangosmoothie. Hon vet att flunsan kan ge feber upp tilltio dagar,
Laxsoppa återkommer jag till hela tiden, älskar verkligen lax och attkombinera den med grädde eller kokosmjölk och saffran i en soppa blirverkligen gott
En fräsch start på dagen med vattnet som återfuktar och får i alla fall migattpiggnatill. Vad det gäller immunförsvaret så innehållercitronenC-vitamin som hjälper oss mot förkylningar och som är en antioxidant mot friaradikaler
Det blev Pasta Carbonara, med en rejäl parmesanhög, tillmiddagigår (och lunch idag, givetvis) och en flaska av den alkoholfriasommarfavoritenFentimansGinger Beer, som finnsatt köpa på bl a Systembolaget
Vad bjuder man frälsta köttätare på för nåt som de kan klappa i händerna lite åt, liksom kunna förstå attvego-kost är bra och inte ba *rynka på nästan* och drar "jaha vad är detta för kaninmat"-snacket
Antingenatt doppa kräftstjärtarna i eller att breda på ett gott bröd och äta till. Men jag tänker migatt man kan blanda varm, nykokt färskpotatis med peston och blanda runt ordentligt för att få lite smak på dessa imitt tycke menlösa knölar
Gör den gärna en vecka i förväg så att den får mogna. En stark och mycket god senap som passar perfekt med julskinkan, receptet kommer ursprungligen från Karin Fransson
Stoppar socker Suget . Jo vår kropp bryter ner dessa fetter i levern och gör om det tillenergi (bränsle för hjärnan och musklerna) istället för att de lagras som fett i kroppen
En Träningsblogg skriven av ett Par med Fokus på Träning, Kost och Hälsa
I det här inlägget tänkte jag visa en massa bilder samt litebeskrivning på hur man syr sitt egna lapptäcke och just det här täcket/filten som jag gjort är till vår lillabebisimin mage som ligger och gror och jag har tänkt att täcket ska få vara i vår finavita barnvagn, där kommer det passa perfekt
Blanda allt i en ren tio-litershink, täck med plastfolie som du gör små hål i – och låt brygden stå i lugn och ro i rumstemperatur, minst tre veckor, gärna sex
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.