Snittasidfläsket och fyll med smeten. Mortla rosmarin, svartpeppar och vitlöktill en smet. 400 g rökt sidfläsk. 1 kvist färsk rosmarin ( bladen). 2 vitlöksklyftor. Lägg på oljad form iugnen med svålen nedåt på 200 grader i 50-60 minuter. 400 g rökt sidfläsk. 1 kvist färsk rosmarin. 2 vitlöksklyftor. 50-60 minuter
Snabb och enkel lax får man genom att stoppa den iugnen med ett täcke av creme fraiche. Blanda creme fraiche, fetaost, salt och peppar till en smet och bred över laxen
Det blir godare med tjockare skivor, men då tar det nog lite längre tidiugnen också. För något år sedan var jag helt besatt av torkad frukt, särskilt äpplen
Min senaste sensation är långbakat sidfläsk som bara smälter i munnen. Min mat innehåller nästan alltidväldigt få ingridienser - men jag älskar verkligen mat som får den tid den behöver
Lägg sidfläsketi en långpanna eller ugnssäker form. Blanda alla ingrediensertill såsen. Pensla på såsen eller lägg fläsket imarinaden och blanda ihopinnan du lägger upp skivorna
Men sopparna skivade jag tunnt och torkar nu iugnen. Mycket svamp från minsida den senaste tiden. När jag kom hem till pappa ikväll så gick jag nästan direkt ut i skogen för att leta upp lite svamp
Det har varit en skön dag idag, skolan slutade tre så jag hade mycket extratid att njuta av solen. Man märker verkligen att det närmar sig slutet av terminen då allt känns mer chill och man hinner med att vara ute mer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.