Staffanstorp - Grevie - Önsvala - hem. Kan säga er att är man van vid de sk traditionella bollarna så blir det en smakupplevelse man inte riktigt är beredd på - men jag tyckte det var helt ok
2 min lågintensivt (småjoggade på 8-9 km/h). Snabb vanilj- och jordgubbsglass1 port. Ta ut och rör om en gång så glassen inte stelnar helt, ställ in i frysen i ytterligare 15-20 min. 2 min lågintensivt (småjoggade på 8-9 km/h)
Kram A-L 1 tsk färsk. Så här fint såg det ut i morse. Tog en pw på ca 4 km före frukost. Fick finbesök till frukosten och så här såg det ut på bordet då
Det finns så många fördelar med cheesecakes, det går bra att förbereda i förväg och det går att variera på så många olika sätt (bara kika in i min ”cheesecake-kategori” så ser ni vad många olika slags cheesecake det finns)
Då förstör du den fina stek-ytan. Det här med att steka kött är inte alltid helt enkelt. Det är dock så att kan man principerna så är det inte jättekomplicerat, det brukar vara enkelt att få ett bra resultat varje gång om man bara följer några enkla principer
Låt koka till 120°C, ca 10-15 minuter eller tills blandningen börjar tjockna och får en vacker gyllenbrun färg. Låt cheesecaken sen stå i kylskåpet 1-2 timmar innan servering
Kunde inte riktigt sova inatt så jag gick upp ganska tidigt imorse och började pyssla. Först körde jag såklart min morgoncardio men hade inte lust att stå och trampa 1 timme i långsamt tempo (1 timme är det jag kör just nu för att hålla formen till Fitnessfestivalen, sedan kommer jag minska för att kunna fokusera mer på styrkan i gymmet) så imorse körde jag intervaller på trappmaskinen istället och de såg ut som följer
Med psykologitenta imorgon, julgodiskurs på måndag och en hel hög med jul- och decemberrelaterade aktiviteter känns det som om jag hade behövt ha några fler timmar på dygnet för att hinna sova lite mer… Men det ligger något i det där citatet jag såg i en almanacka för ett tag sedan
3-4 msk mjölk. Baka mitt i ugnen i 35-50 minuter, testa med en sticka. Smält vit choklad till smörkrämen, antingen över vattenbad eller 30-sekunders intervaller i micron (var försiktig för vit choklad bränns väldigt lätt
Nu äter de gärna 5- 10 minismörgåsar till frukost och idag när de är nybakta, till kvällsmål. IngredienserPeppad vetesurdeg ca 100g650 g vatten900 g vetemjöl special ( jag använder kungsörnens)50 g rågmjöl25- 30 g saltDag 1, kväll100 g Peppad surdeg100g ljummet vatten150 g vetemjöl specialGör så här. Täck bunken med plastfilm eller ett lock och låt stå i rumstemperatur i 20 hDag 2 kvällDegen från igår550g ljummet vatten750 g vetemjöl25-30 g saltGör så här. Kasta in 2-4 isbitar på den nedre plåten innan du stänger luckan och grädda bröden i ca 12 - 14 min. 25- 30 g salt. 25-30 g salt. 2-4 isbitar p. ca 12 - 14 min
Det här receptet bakade jag i en rund pajform med löstagbara kanter med diameter på 20 cm vilket ger ca 6-8 portioner. Följ min blogg på Bloglovin Det här receptet bakade jag i en rund pajform med löstagbara kanter med diameter på 20 cm vilket ger ca 6-8 portioner
Ca 6-7 dl vetemjöl. Grädda baguetterna i mitten av ugnen ca 13-14 minuter, innertemperatur 92-94 grader. Ca 6-7 dl vetemjöl. ca 13-14 minuter. 92-94 grader
Kärleksmums-proteinmuffins, 7 st. 1,5 dl sukrin melis (eller vanligt florsocker, men det ska vara florsocker/-sötning, INTE strö)3 msk kakao1 msk kokosolja1 msk mandelsmör1,5 msk bryggt kaffe1 msk mjölk (jag använde osötad kokosdryck)en nypa salt. Häll smeten i muffinsformar, gärna silikonformar, grädda i ca 15-18 minuter
Ta fram din största gryt-gryta och slå på mediumvärme. Portionsservera ris och chili eller ställ allt i stora skålar på bordet för en mer mustig, samling vid söndagsgrytan-känsla
Jag fick en oväntad sovmorgon i morse så jag hann ställa mig och trampa på min trappmaskin som jag har här hemma medan jag kollade på ett av mina favoritprogram "Masterchef Proffestionals"-den engelska versionen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.