Torsk- eller sejrygg med kantarellpesto
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g torskrygg
  • 1 msk salt
  • 800 g potatis
  • 2 msk smör
  • 0.5 dl färsk dill
  • 300 g kantareller
  • 2 msk smör
  • 0.5 st gul lök
  • 1 tsk salt
  • 4 st svartpeppar
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk rapsolja
  • 2 msk pinjenötter
  • 0.5 kruka färsk basilika
  • 50 g västerbottensost
  • 4 st bladpersilja
  • 1 st zucchini
  • 1 st paprika
  • 1 st röd paprika
  • 1 st grön paprika
  • 1 st röd lök
  • 1 st purjolök
  • 1 st fänkål
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 4 st svartpeppar
  • 0.5 dl vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.