I fredags så grillades det igen, denna gången blev det grönsakerifoliepaketdirektpågrillentillsammansmedgrilladrostbiff, majskolv och fetaostkrämen som jag bloggat om tidigare
Peta litemed en gaffel för att kolla så fisken är genomkokt. Skiva tomat och lägg på. Det här receptet har jag egentligen redan lagt ut en gång tidigare
skivapotatisen och övrigagrönsaker. Skär torskenibitar och gnidinmedlite salt. Men nu var vi sugna påfisk, men för bekväma för att ta oss till en affär som säljer färsk fisk så det blev vanlighederligtorsk från frysen
Börja med att skiva upp schalottenlök, purjolök och fänkål i tunna skivor. OrginalinläggetTorskifoliepaketpå spenatbädd hittar du på Hälsa som livsstil
) o ströbröd, s&p, idag var jag litewild&crazy o tog i rejält med torkad dill också. Även om detta intekvalificerar som grillning, så älskar jag ändock att laga maten utomhus, på detta vis får Webern tjänstgöra som Muurikka också, liksom
Påbilden ser nigrillad flankstek med ramslökssmör. Rapsolja med smak av timjan från Gunnarshög. Är sugen på att brassa igånggrillen var eviga dag, även om inte vädret alltid är påminsida
Fördela korv, paprika och timjanpå åtta foliebitar. ibitar. Vikihop dem till täta paket och lägg dem pågrillencirka 15 minuter. 4 chorizo. 2 små paprikor. 8 små timjankvistar
Dela körsbärstomaterna på hälften och fördela över fisken, strö över en näve medoliver. Blanda ihop grädde och philadelpiaosteni en skål, krydda med hackad basilika och lite salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.