Torsk i hummerfond
winendine.se
winendine.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 personer
  • Fonden/Soppet
  • Skalet ifrån 1 hummer 1-2 dl vitt vin
  • 0,5 liter vatten (cirka)
  • 1 morot 1 färska gullökar
  • 1 vitlöksklyfta 0,5 fänkål 5 svartpepparkorn 1 nypa cayennepeppar
  • 1-2 dl vispgrädde (beroende på smak)
  • Smör
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Tillbehör
  • 500 gram torskfilé/-rygg
  • 3 knippmorötter
  • 1 färsk gullök eller 2-3 salladslökar 6-8 fasta potatisar
  • Bladpersilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.