Torsk i marockansk tomatsås
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0.5 st Gul lök
  • 1 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 0.5 st Paprika
  • 0.5 msk Olivolja
  • 0.5 tsk Spiskummin
  • 0.5 tsk Paprikakrydda
  • 2 krm Kanel Malen
  • 1 msk Tomatpuré
  • 1 tsk Vitvinsvinäger
  • 195 g Krossade Tomater
  • 125 ml Matlagningsgrädde Havre
  • 1 msk Fiskfond Buljong
  • 300 g Torskfilé Fryst
  • 1 krm Salt Fint
  • 1.5 dl Basmatiris
  • 75 g Sugarsnaps
  • 30 g Sötmandel Naturell
  • 0.5 st krukor Persilja - färsk
  • 0.5 msk Mat & Bak Smör
  • 1 krm Salt Fint

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.