Egentligen ska det vara kokt torsktill äggsåsen men vi föredrar att steka den så man får en god stekyta på fisken och sen ordentligt med vitpeppar så det smakar något
Skala och hacka dom och ställ dom åt sidan. Jag serverade med pressad potatis och gröna ärtor. Koka upp 5 dl vatten och en fiskbuljong. Lägg itorskimindrebitar och låt koka under lock i ca 3-5 minuter på svag värme. Vispaihop 1,5 msk vetemjöl med 3 dl mjölk och låt koka i 3 minuter. Ha i 2 msk hackad persilja och ta upp fisken ur vattnet och vänd ner i såsen eller om ni hellre vill ha den brevid. 3 minuter Ha. 2 msk hackad persilja och
Torsk med äggsås från LCHF för seniorer. Foto MikaelEriksson. Vilken succé minvitkålsgratäng gjorde igår, det blev återigen besöksstorm hittill bloggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.