Stekt torsk. Ordning och reda – men inga pengar på fredag, så nu gäller det att hushålla med stålarna och inte falla in i oxfiléovanor såhär efter nyårslyxen
Idag serverades det ångad torsk ihop med skirat smör, ägghackoch polkabetor. Polkabetor är ju så himla fina och dessutom väldigt goda då de ugnsbakas med smör
Torsken serverades utan räkor och vitvinsås ochmed brynt smör istället. Idag blev det en lite enklare variant av torskreceptet jag lade ut förra veckan
Koka upp broccolin och panera torskenmed sesamfrö samt salt och citronpeppar. Torsk. Vispa pumpan till mosmed persilja,hackad vitlök, smör och lite kryddor
Kokt torskmed äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Första gången hade jag torsk,sen hoki, men annan vit och fast fisk går precis lika bra
Ännu ett lyckat "kok-ihop" med få ingredienser och minimalt med förberedelse. Det här är verkligen en rätt som går fort att få klar och resultatet är nästan löjligt bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.