Häll ner champinjoner, broccoli ochcocktailtomater i en skål. Fräs babyspenaten i smör med en pressad vitlöksklyfta, klippt persilja och äppelcidervinäger
Salta och peppra. Bred över crème fraiche och strö på mandel. 600 g torskfilé. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g torskfilé ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche tomat&basilika 3 msk mandelspån
Blanda och pensla laxen med olivolja, saft och skal. Låt svalna och skär den i bitar. Blanda potatisen med grönsaksyoghurten, smaka av med salt och peppar
Torskmed spenat ochtomater i syrlig kaprisgräddsås – gör så här. torskfilé, färsk, gärna ryggfilé. Skala och skiva löken tunt och fräs den mjuk på medelvärme i ½ msk smör
Recept. När tomaterna är klara, ta ut dem ur ugnen och lägg torsken på toppen av tomaterna. Torsk. Servera fisken och de karamelliseradetomaterna tillsammans med ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.