Här tänkte jag bjuda på ett snabbt och enkelt recept på en soppa medtorsk, fänkål och dill. Pressa över lite citronsaft påtorsken och salta den lätt innan du lägger ner den i den sjudande soppan
Häll spriten i en stor glasburk med tättslutande lock. Jag har en stor burk så jag gör dubbel sats när jag väl kommer mig för, och det på Brännvin Special, Explorer eller Renat
Vita fiskar är jag sämre på att laga, men en riktig klassiker är ju ändå torskmed ägg- och dillsås. Torsk i ägg- och dillsås med smak av gröna ärtor, serverad med Ellens favorittillbehör – sötpotatispuré
Använd vit, fast fisk - jag valde torskfilé som jag snabbrimmade för smak och konsistens. "Det godaste jag nånsin har bjudit på" sa pappa till och med, och det mina vänner - är ett riktigt gott betyg
Skölj sedan snabbt av den i kallt vatten och torka av med hushållspapper. Lägg i spenatblandningen, salta, peppra och droppa citronsaft på fiskens båda sidor och lägg den sedan i formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.