Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Ännu ett lyckat "kok-ihop" med få ingredienser och minimalt med förberedelse. Det här är verkligen en rätt som går fort att få klar och resultatet är nästan löjligt bra
Idag gjorde jag torsk i ugn med smak av tomat och purjolök till middag. Mat som går snabbt och smidigt att laga och som sköter sig självt i ugnen är alltid bra tycker jag
Innan grönsakerna och kaprisen läggs på fisken tar dom först en kort sväng i stekpannan där smakerna får en chans smälta samman till en härlig grönsaksröra
Bara till att blanda ihop matlagningsgrädde med tex en smaksatt philadelphiaost (denna gången blev det tomat- och pesto), riv i lite citronskal och krydda med en god fiskkrydda, häll sedan blandningen över fisken (som kryddats med salt och peppar) i en form, tillsätt lite grönsaker som tex tomater och spenat
-) men den här rätten blev jättegod och enkel att tillaga. Blanda ihop grädde och philadelpiaosten i en skål, krydda med hackad basilika och lite salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.