400 g vit fiskfilé (upptinad)250 g bladspenat, tinad och urkramad50 g strimlade soltorkade tomater1 finhackad vitlöksklyfta2 dl créme fraiche eller yoghurtsaltSätt ugnen på 200C
Smöra en ugnsfast form och lägg i torskfiléerna. Sätt ugnen på 225°. Bred över crème fraiche. Blanda de finhackade örterna med ströbröd, citronskal, salt och peppar
4 personer500 gr torsk, just idag blev det msc märk torskrygg från frysdisken3 dl medelhavsyoghurt2 msk vetemjöl1 dl hackad persilja och gräslök blandatriven pepparrot (efter tycke och smak samt beroende på hur stark den är)1 stor citronklyftasalt och pepparLägg upp torsken i en ugnsfast form, salta och pressa över citronen. 500 gr torsk, just idag blev det msc märk torskrygg från frysdisken
Torskunder kaviar-täcke. Lägg torsken alt. Perfekt måndagsmat, när lusten att stå i köket, inte tycks infinna sig TorskunderkaviartäckeTorskfilé eller sejfiléVispgräddeKaviarDillSalt och pepparGör så här
En annorlunda torskrätt, det är härligt när lite italienska smaker och dofter sprider sig i köket. 4 st torskryggfilé, färsk eller ett paket fryst torsk. 4 st torskryggfilé, färsk eller ett paket fryst torsk
Hårdkoka under tiden äggen. Kokt torsk med äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Första gången hade jag torsk,sen hoki, men annan vit och fast fisk går precis lika bra
Salta och peppra torsken och lägg den sedan i en smord form. Skär torsken i mindre bitar, cirka 100 gram per bit. häll sedan blandningen över torsken och låt stå mitt i ugnen cirka 20 minuter. 800 g torskfilé
Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra. 4 st torskryggfiléer. 4 st torskryggfiléer. Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.