Toppa sen medräkor, ägg, rödlök, pepparrot ochdill. Bottna ett fat med potatisen och salta lätt. Bryn smöret precis före servering i en kastrull eller stekpanna och fördela smöret över salladen
Blanda alltsammans med gräslöken. Skala och grovhacka räkorna. Lägg upp fiskbitarna på ett fat eller direkt på tallrikar och fördela räk- ochdill blandningen ochägghacket ovanpå
Här har jag tillagat äggenmed syrlig smetana, ett smärre fång av dilloch finhackad lök. Knäck i äggenoch toppa med ytterligare en klick av smetanaröran
Börja medoch ställa fram räkorna på tining om du har frysta räkor. När riset är kokat blandar du det med räksåsen och dekorerar lite fint med dina nykokta ägg som du delat i mindre klyftor
Börja med en klick majonäs lägg, sedan på rom och räka, dekorera med lite dill. Skala äggenoch skär av toppen och botten och ställ dem på ett serveringsfat
4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dillLägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Finhacka dillen, och tillsätt hälften av den, ägg, grädde, limesaft och potatismjöl. Fördela räkornaoch resterande dill över, och täck med smeten som är kvar
Skär den tinade fisken i portionsbitar ochlägg i gratängform. Fiskgratäng medräkorochdill. Enkel att laga men med det där lilla extra som gör den lite mer lyxig än en vanlig fiskgratäng till vardags
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.