hackade svarta kalamatoliver. Tillsätt kalvfond och smaka av medlitevinäger om du önskar mer syra. en springformmed löstagbara kanter eller en avlång brödform
Krydda upp såsen med några stänk fish sauce, japansk soja och dra ett par varv med pepparkvarnen. Fräs löken i smör på medelhög värme så löken blirglansig
Detta är egentligeninget recept utan mer en sallad medhärlig torsk ochlite gott till. Eftersom jag äter helt glutenfritt på sistone har det blivit en oändlig ström av sallader och grönsaker till maten
Lägg rosmarinbladeni en siloch skölj dem med hett vatten. Pensla den medolivoljaoch tryffelolja. Gnugga bladen medfingrarnaiolivoljan för att frigöra så mycket smak som möjligt
Häll ut degen i långpannan och tryck ut den med mjölade händer. Gör många hål medfingrarnai brödet. Tryck ner oliver, rödlöksklyftor och soltorkad tomat
Detta bröd har jag smaksatt med ajvar relish, oliverochrosmarin för att ge det lite extra smak. De långa jästidernabidrar också med massor av smak ochfinkonsistens
Anna serverar focacciantillsammansmedtillbehör som smör, fetaost, oliver, påläggsmat (typ prosciutto, salami, breasola), körsbärstomater, röd paprikaoch då fungerar det som en lätt lunch eller kraftigfika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.