Sillahallens torskryggmedbaconoch gräslök. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök
Servera med pressad potatis och sallad. Skär bacon i mindre bitar och hacka lökarna och stek tillsammans några minuter samt låt kallna, strö sedan detta över fisken
Smaka av med salt och peppar. Stek baconetoch låt rinna av på hushållspapper. Vi hade öppnat en flaska champagne i fredags och kände för att laga nåt som passade till den på lördagen
Servera torskryggenmed t ex kokt potatis och kokta morötter. För ett tag sedan hittade jag ett paket torskrygg i frysen, så det fick bli söndagsmiddag den veckan
torskrygg. Jag tycker att den här rätten behöver lite syra och därför är det gott med pressad citron i det brynta smöret och jag tror också att riven färsk pepparrot skulle passa fint
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.