Halstrad torskryggmed dill, pepparrot, grönt äpple & brynt smör. Häll av vattnet från potatisen, krossa den lätt med en visp, rör i bacon & smaka av med lite vitpeppar
Blanda i en skål tillsammans medsalladen. Supergod. Denna salladen, som jag serverade till ugnsstekt kycklingfilé, är inspirerad av en kycklingsallad från just den boken
Lika krispigt som vädret varit är denna färggranna tallrik med ugnsbakad torskrygg, toppad med räkor och en syrlig myntamajonnäs som går så bra ihop med mango och granatäpplekärnor
Toppa med lite god riven ost också. Varva med sås, keso och lasagneplattor, avluta med sås. Vi lagade upp en hel del friska och fräscha sallader igår, det börjar bli dags men inte fullt ut än som sagt var, ni får ta del av dessa en annan dag
Huvudrätten i lördags bestod av en otroligt saftig torskrygg (allt beröm till Patrik för det var han som lagade fisken), en rotfruktspytt som smaksatts med kycklingfond och en grymma fisksåsen jag har bloggat om tidigare
Håller ni med. En måltid är inte komplett utan en sallad eller grönsak av något slag. Frysta ärtor, bönor och grönsaker är bra att ha på lut i frysen som komplement till en middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.