Jag sprang på färsk torskrygg till ett okej pris i helgen så då fick det bli lördagens middag. Med tanke på att jag hade varit på seminarium i Västerås hela dagen blev det en ganska enkel anrättning
Smörstekt torskryggmed rödvinssmör och blomkålspure. Lägg upp som på bilden och ringla lite brynt smör på blomkålspuréen och torskryggen innan du lägger på rödvinssmöret och ärtskotten
Smaka av med salt och peppar. Servera torsken med smörsåsen och förslagsvis broccoli- och morotspuré. Torskryggmed kantareller, bacon och smörsås, 4 portioner. 4 bitar torskrygg à 150 g. Täck över formen med aluminiumfolie och tillaga i mitten av ugnen i ca 18-20 minuter. Torskryggmed kantareller, bacon och smörsås, 4 portioner. 4 bitar torskrygg 150 g
Lägg ned torskryggen i pannan med skinnet nedåt. Torskrygg. Blanda mjukt smör och mjöl i en skål med en gaffel till en pastaredning och rör ned i såsen
Torskryggmed prästostpuré, stekta kantareller och pepparrotscrèmeHärlig torskrygg som avnjutes medsmörstekta kantareller och krämig potatispuré smaksatt med prästost
smörstekta kantareller, med mycket salt och peppar, på rostat bröd toppat med en persiljekvist. Nu är det dags att ge sig ut i skog och mark och plocka kantareller
Anrätta potatisen enligt mitt recept på råstekt potatis med lök. Peppra med svartpeppar, salta lätt. Dekorera med tomaterna, som också kan delas, paneras och stekas om man så vill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.