Krydda på ganska bra med salt & vitpeppar. Häll i grönkålen i en kastrull med lite olja. Här får den en skjuts av hasselnötter, crèmefraiche och lite ost, och blir till en smakrik pastasås
Tillsätt grönkål, grädde, salt och peppar. Servera pastan med grönkålssåsen och toppa medvalnötterna. Fullproppad med nyttigheter som grönkålen är så är det ju bara att äta på tills man storknar
Börja med att skiva champinjonerna och kantarellerna och småfräs dem tills all vätska är borta. Strö över vetemjöl över den färdigstekta svampen och tillsätt grädde, fond och crèmefraiche, salt och peppar
Add crème fraîche, lemon juice, vanilla and almond extracts, and pureed blueberries and mix until even in color and no white streaks remain (remember to scrape the bowl again
lasagneplattorna och toppa med en tredjedel av crèmefraiche blandningen. Det går bra att använda mycket grönsaker i lasagne, för att grönsakerna "smälter" sig in med resten av ingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.