Gorgonzola Biffar med smörstekta champinjoner pimpade med lite salladslök. Hacka eller riv löken och blanda tillsammans med övriga ingredienser till en smidig smet
En ljummen pastasallad med fylld tortellini, soltorkade tomater, halloumi, cashewnötter och pesto. 500 g färsk tortelllini med ostfyllning40-50 g ruccolasallad 1 dl pesto (grön)150 g soltorkade tomater100 g cashewnötter200 g halloumiGör så här
Här har vi mozzarella som jag rivit grovt med händerna (godaste sättet att äta den, tycker jag, och inga knivar för att skära behövs) och blandat i en matig sallad med tomat, spenat, linser, tortellinipasta och en italiensk dressing med parmesan
Stick med en gaffel på bakpotatisens alla sidor. Grilla köttet i grillpanna på het värme så alla sidor får fin färg, Lägg upp fint på tallrikar och garnera med något som du tycker är fint
Smaka av ädelostsåsen med svartpeppar samt ev. Servera med en frukt och grönsakssalsa. 90 g ädelost som grönmögelost av gorgonzola, Kvibille, Saint Aigur eller valfri sort. 2-3 rejäla tag med svartpepparkvarnen. Blanda ner 4 port kokt pasta och 400-500 gram tärnad stekt kycklingfilé låt stå på eftervärme med lock till allt är genomvarmt
Den här pastan är verkligen en enkel och jättegod rätt och just sältan från gorgonzolaosten tillsammans med de sötsyrliga granatäppelkärnorna är en hit
En väldigt enkel, snabb och god pastasallad är denna med tortellini. En matig sallad med smakrik vinegrette, precis så passande en varm sommardag som denna
Ringla olja över och krydda med salt, peppar och örtkryddor. Mmmm tyckte barnen, jag höll med. Kyckling medgorgonzola 1v & 2b. Smält 100g gorgonzola påsvag värme. Rör ner 1 msk crème fraiche och smaka av med salt och peppar. Nu rundas denna dag av med 20 minuter på spikmattan, lite bok sen zzzz och vips så är det en ny bättre, dag. 100g gorgonzola
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.