Detta recept är, med några modifieringar, hämtat från Roy Fares fantastiska receptsamling. Vi provade att halvera receptet, vilket gick utmärkt även fast måtten blir lite märkliga
Äppelmazarin med mandel. Nu i veckan var det mazarinens dag, men ska jag vara helt ärlig måste jag erkänna att den klassiska mazarinen med vit glasyr på inte är min favorit
Toscamazariner med rabarber. Eftersom det just nu inte blir så mycket mat lagad här hemma, som är värd att blogga om, så har jag valt ut några somriga recept på sommarmat som jag tänker kan passa nu när sommaren är här
Toscamazariner med rabarber. Ikväll startar Hela Sverige bakar 2015 och liksom tidigare år är det 12 hemmabagare som kommer slåss om titeln bästa hemmabagaren, och om att, precis som Alexandra fick göra förra året, ge ut en alldeles egen bakbok
Toscamazariner med rabarberfyllning. När jag drog igång årets rabarberplanering (jo, det är sådant som vi bakbloggare pysslar med) skickade jag ut en fråga på Facebook om vilka recept mina vänner saknade
Jag har tidigare lagt upp recept på jordgubbsmazariner och på Toscamazariner med jordgubb. Idag blir det ett standardrecept och lite tips på hur det går att variera smakmässigt med nästan vad som helst på ett väldigt snabbt och enkelt sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.