-
Steg 1. Fördeg
-
50 gr
jäst
-
2 dl
mjölk
-
4 dl
vetemjöl
-
Rör ut jästen i den kalla mjölken och tillsätt mjölet.
-
Låt stå att jäsa 1 timme
-
Steg 2.
-
2 msk
socker
-
1 ägg
1/4 tsk salt
-
3 dl
vetemjöl
-
200 gr
smör, rumsvarmt
-
- Fyllning
-
100 gr
smör, rumsvarmt
-
1 dl
socker
-
2 msk
vaniljsocker
-
Blanda ihop fyllningen i en bunke.
-
- Toscanasmet
-
50 gr
smör
-
1 dl
socker
-
1 msk
ljus sirap
-
1 msk
mjöl
-
1 msk
mjölk
-
50 gr
mandel, flagad
-
Smält smöret i en kastrull och tillsätt socker, sirap, mjöl, mjölk och mandel. Låt koka upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.