Toscanabullar
Lolos Matblogg
Lolos Matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Steg 1. Fördeg
  • 50 gr jäst
  • 2 dl mjölk
  • 4 dl vetemjöl
  • Rör ut jästen i den kalla mjölken och tillsätt mjölet.
  • Låt stå att jäsa 1 timme
  • Steg 2.
  • 2 msk socker
  • 1 ägg 1/4 tsk salt
  • 3 dl vetemjöl
  • 200 gr smör, rumsvarmt
  •  
  • Fyllning
  • 100 gr smör, rumsvarmt
  • 1 dl socker
  • 2 msk vaniljsocker
  • Blanda ihop fyllningen i en bunke.
  •  
  • Toscanasmet
  • 50 gr smör
  • 1 dl socker
  • 1 msk ljus sirap
  • 1 msk mjöl
  • 1 msk mjölk
  • 50 gr mandel, flagad
  • Smält smöret i en kastrull och tillsätt socker, sirap, mjöl, mjölk och mandel. Låt koka upp

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.