Med Hälsans kök toscanska biffar ville jag locka med en förrätt. En riktig höjdare och med mannens toppbetyg den här gången behövs inga ytterligare omsvävningar – dom toscanska biffarna är grymt GODA
Vispa samman ägg och mjöl, späd med mjölken. Tillsätt smält smör och salta. Värm ugnen till 225 grader. Grovhacka löken och vitlöken, fräs det lätt i olivoljan
Sallad400 g bönpasta, gärna penne 300 g bröd, dagsgammalt 2 förp sojabönor [380 g] 2 klyftor vitlök 300 g savoykål 300 g körsbärstomater salt svartpeppar olivolja, till stekning
Sätt ugnen på 225°. Rosta brödtärningarna i 8 minuter. Vänd efter halva tiden. Värm olivolja i en tjockbottnad kastrull, lägg i röd- och vitlökshacket och tillsätt salviabladen
Ikväll blev det därför en av Keldas soppor till middag, nämligen den som heter Toscansk tomatsoppa. Jobb, träning och sena kvällar ger mig inte mycket tid och ork över till matlagning just nu
Vår absoluta favorit är den Toscanska Tomatsoppan med lite sting och bitar av grönsaker. Ibland kräver nöden sitt halvfabrikat och om det är något av dessa jag verkligen uppskattar så är det Keldas färdiga soppor som är bra grunder att antingen äta som dom är eller lägga till några få ingredienser så blir det en väldigt god rätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.