Fastnade för denna kaka som då har namnet Upside down pineapple cake. Satt och funderade för någon dag sedan vad jag skulle göra med de två färska ananasen som jag köpte på kampanj innan i veckan, kände att jag ville baka något och började googla runt
Asiatisk touch på varm sesamlax på en soyasåsspegel med ris, wasabikräm och ingefärsalladSesamlaxSesamfiléer, 4 st2 msk sesamfrönLägg laxfiléerna i en oljad form
Vispa ihop ägg, grädde och kryddorna i en bunke. Häll sist i ströbrödet och låt det hela stå och svälla en stund (känns det för torrt eller för löst så tillsätt antingen grädde eller ströbröd)
Bryn grytbitarna så de får färg och gör detsamma med löken, häll över i lergrytan (som legat i vatten i 30 min) och blanda ner kryddorna och den finhackade vitlöken och blanda väl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.