Detdär ljuset & en god fiskgratäng. Jag tycker att det är smidigt med mat som sköter sig lite självt på slutet och man har tid att plocka iordning kaoset man skapat i köket
Jag må vara lite fånig, men jag finner en så oerhört stor tillfredsställelse i att ha möjlighet att gå till en riktig köttbutik, be om ovan nämnda färser, och därefter ha nöjet att vänta medan färsen mals
1,5 dl gräddfilsalt o pepparsmoked paprikapressad citronSkär mozarellaosten i 3-4 mm tjocka skivor (absolut inte för tjocka, då blir de degiga)Likaså med tomaterna (släng kanterna, de är inte så charmiga att servera)Varva mozarellan och tomaterna med varandraRingla över olivoljaSalta o peppra över hela salladenLägg på de färska basilkabladenPressa citrondroppar över, det fräschar upp o lyfter salladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.