Med tre sorters choklad i blev den både lyxig och mäktig. Jag lagade en god middag med rödtunga och västerbottenost och till efterrätt blev det denna smaskiga brownie
Dessa brownies har en djup härlig chokladsmak från tre sorters choklad. BROWNIES (8 ST) 100 g smör 100 g mörk choklad 90 g ägg 1 1/2 dl strösocker 60 g vetemjöl 1/2 dl kakaopulver 1 dl grovhackad vit choklad 1 dl grovhackad mjölkchoklad Gör så här
Tre saker är allt du behöver och tror att minst två av dom har ni redan hemma. Om ni nu har missat denna dag hel, så kommer jag till er räddning med en super enkel Nutella Brownie recept som ni kan bjuda familjen på till efterrätt idag
Vispa ägg, socker och sirap i tre minuter till en ljus, pösig smet. Blanda 1 dl mjöl, bakpulver, vaniljsocker, kakao och hackad choklad i en annan skål
Mina brownies med kola och chokladganache. Brownie/kladdkaka-botten. Brownie/kladdkaka-botten. Bakade dessa godingar i helgen, enkelt och så himla gott
Den tredje kakbiten blir, enligt detta snedvridna tankesätt, den första bit som räknas. Jag älskar de här browniesarna och jag rekommenderar dig verkligen att prova att baka dem någon gång
Jag testade dulce de lechen tillsammans med ett av mina favorit bakverk – brownies. Jag har prövat mig fram länge för att försöka hitta det perfekta brownie-receptet, där brownien är kladdig men fast
Soppa det älskar jag som ni kanske redan vet och här får ni tre goda och väldigt lättlagade soppor. De är helt vegetariska också om man bortser från toppingen på morotssoppan
Den här helgen tänkte jag avsluta på bästa sätt med en bit av denna ljuuuvliga brownie. Är de söndag så är de tänker jag Ja älskar ju både den klassiska mörka choklad brownien men också den vita choklad brownien (även kallat blondies) och fick då härom dagen en idé om att slå ihop dessa två till en och samma brownie
Hej soliga fredag. Har sett på väderappen att från och med imorgon ska vädret bli lite sämre jämfört med sommarvärmen vi haft senaste veckan så idag gäller de att passa på o njuta av de fina vädret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.