Tillsätt gräddblandningen i tre omgångar. Koka upp socker, glykos och vatten i en kastrull och låt sockermassan koka tills den ändrar färg och får en mörkare ton
Har tre goda recept jag tänkte tipsa er om, testa gärna något av dom. Man kan ju givetvis göra det enkelt för sig med att köpa färdiglagad mat såsom tex sill, gravad lax, köttbullar osv men det är ju inte riktigt min grej som ni säkert förstår
Det är en tusenårig ayurvedisk metod som ger bättre munhälsa. Idag tänkte jag spinna vidare lite på det och tipsa om olika sättatt använda kokosoljan på
Glykos = Tillsätts för attkolan inte ska sockra sig samt hålla sig seg och blank. Förra veckan så gjorde jag kola i Maxi köket och då passade jag på att testa massor med olika smaker
Vet väl egentligen hur man gör, om man vill må bättre, men behöver det stöd och den pepp som alla där ger och den press som vägning varje vecka ändå är
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.