Och vad är inte bättre än människor som bakat själv och bjuder andra. Prick idag för tre år sedan startade jag alltså den här bloggen och hur snabbt har inte den tiden gått
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Soppa det älskar jag som ni kanske redan vet och här får ni tre goda och väldigt lättlagade soppor. De är helt vegetariska också om man bortser från toppingen på morotssoppan
De här ostbollarna som innehåller flera olika sorters ost och som har blivit rullade i sesamfrön, chiliflakes och krasse är oemotståndligt goda, och perfekta att servera med tandpetare som mingelmat
För det som har lite problem att komma in i det strikta igen efter påsken rekommenderar jag verkligen att ni läser vad jag har skrivit tidigare om matbeteende, stress och att vara närvarande
Som en enda lång härlig söndag. Här bjuder jag därför på ett recept på linsbiffar som håller ihop. Lägg dem i en varm stekpanna och platta till dem lite lätt så att de blir mer som små biffar än för stora köttbullar
rulla avlånga ”korvar” som du lägger i form av horn. Tre sorters kakor. Här kommer ett enkelt recept på tre klassiska småkakor vaniljhorn, syltgrottor och chokladsnittar
Som jag nämnde tidigare valde jag att dubbla min sats för att får tre stora baguetter. Receptet ger tre mindre baguetter så gör de hellre lite kortare och tjockare än långa och smala
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.