ska ni någonsin servera en trerätters middag på ungersk tema är denna väl värd att pröva. Anders började seriöst fundera på att återbjuda de gäster vi bjudit på ungerska temat under våren, då inga tidigare rätter varit i närheten av dessa
För fem år sedan spenderade jag en av de bästa dagarna i mitt liv, dagen då vi hade våra nära och kära runt oss och bröllopet som blev bättre än jag någonsin vågat hoppas på
Lenas kompis C på besök och vi drämmer till med en trerätters. Vissa avbrott i middagen fick göras då Arvid och Sigrid lockade med sig C upp till sina rum på övervånigen
Jag ligger på rundade klippor, känner värmen som fortfarande strömmar ut från berget. Nu är den på väg ner men jag känner fortfarande värmen mot mitt ansikte, känner att vinden börjar svalna av mer och mer och försvinna in i kvällen som nalkas
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
trerättersmeny. Här kommer tips på lite tilltugg som ni kan bjuda era vänner på till mellon ikväll. Förra lördagen hade vi gäster hemma och till välkomstdrinken bjöd jag på lite goda tillbehör som är superenkelt att göra
Så full rulle på detta och jag försöker satsa hundra procent. Sedan blir de på det igen i morgon. Själv har jag blivit helt insnöad på smoothies i alla sorter
Här kommer receptet på ett underbart gott, saftigt och framförallt kalorisnålt bröd. Om du vill baka dem som bullar placerar du dem istället på bakplåtspapper och låter grädda i ugnen under samma tid, beroende på hur stora du gör bullarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.