Huvudrätten var den redan planerade marockanska soppgrytan som fick puttra en dryg halvtimme på spisen. Med de här tre rätterna och ett glas vitt vin kunde fredagskvällen invigas.
lite mer. degen ska vara klibbig men interinnig). 1 dl linfrön. 5 dl vatten, fingervarmt. 1 dl sirap. 1 msk brödkryddor (anis/fänkål/kummin). Fröblandningen från dag 1
Jo, det är sant - jag har lagat samma laxgryta tvåtorsdagarirad. jag har interiktigt orken att stå och lägga iingredienseri omgångar, för att allt ska få anpassad koktid, så att resultatet inteblir en soppa eller gryta med sönderkokta grönsaker och fiskbitar, bara för att jag blivitdistraherad och glömt hela härligheten på spisen
Även till denna rätt smorde jag en form, la i laxen saltade och pepprade. Lördagens middag blev torsk med parmesan täcke, receptet hittade jag hos Fröken Nilsson
Men den där strålande och bästa ever idén den visadesiginte, antar att den gömde sig bakom någon hjärncell och väntar in rätt tillfälle att poppa upp, men mycket annat kom på pränt och jag tror att saker och ting kan hända framöver
Dom här två rätterna går dessutom väldigt bra att förbereda dagen innanvilket jag gjorde. Igår hade vi kalas här hemma och såklart så skulle det lagas mat
Och tänk att de giftersig utmärkt tillsammans. Lena blev av med sin fasa för gelatinblad när hon gjorde denna dessert, men jag har förenklat receptet ytterligare
Snabbmarineradkycklingi lergryta & ris. Tisdag och veckans matsedel,, denna vecka blir det några gamla favoriter och en ny köttfärsrätt som jag delar receptet på
Monika och Kjell levereradetvå nya recept på kalla såser till det grillade köttet och eftersom de var så ini bänken goda så var vi ju tvungna att be om recepten och skicka dom vidaretill er
Tvåprinskorvar provstekes i franskt smör. Prinskorv, smaksatt med äppelglögg och rosmarin. En tredjedel av köttet blandades med isvatten och äppelglögg och kryddades med rosmarin, vitpeppar, salt samt litenitrit
Här kommer ett tips på god middag, som jag fastnade för. Låter hur gott som helst med cajunkyckling. Jag älskar kycklingi alla dess former, Det går att göra så mycket med det
Bakad potatis med olika röror är en lättlagad maträtt som inte kräver mycket av kocken. Jag använder aldrig stora så kallade bakpotatisar utan helt vanligalite större potatisar, denna gång King Edward
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.