250 g
kesella 1/2 dl hackade räkor 1/2 dl hackáde kräftstjärtar 2 msk hackad dill 1 msk hackad rödlök 1 msk citronsaft pressad salt & peppar Gör så här: Hacka räkor, kräftstjärtar, rödlök samt dillen och blanda med kesellan. Pressa ner 1msk citronsaft salta och peppra rör om klart.
258 kcal
för hela receptet Mängd: Kolhydrat 8,9 g | Protein 48 g | Fett 3,3 g Energiprocent: Kolhydrat 14 E% | Protein 75 E% | Fett 12 E%
250 g
kesella 1 dl riven gurka ej urvattnad 1/2 – 1 st solovitlök Citronsaft salt & peppar Gör så här: Hacka ner vitlöken och blanda med kesellan samt den rivna gurkan. Pressa ner citronsaft salta och peppra efter behag.
203 kcal
för hela receptet Mängd: Kolhydrat 12 g | Protein 33 g | Fett 2,5 g Energiprocent: Kolhydrat 23 E% | Protein 65 E% | Fett 11 E%
250 g
kesella 2 msk torkad dragon 1/2 msk citronsaft pressad 1/2 msk vitvinsvinäger 1 msk hackad persilja färsk salt & peppar blötlägg dragonen med citronsaften,vitvinsvinäger 10min blanda ner det sen i kesellan och salt,peppra samt den hackade färska persiljan. Näringsguide 188 kcal för hela receptet Mängd: Kolhydrat 8,8 g | Protein 32 g | Fett 2,5 g Energiprocent: Kolhydrat 19 E% | Protein 69 E% | Fett 12 E%
250 g
kesella 1 msk Citron pressad 1st solovitlök salt & peppar Gör så här: Hacka ner vitlöken och blanda med kesellan. Pressa ner 1msk citronsaft salta och peppra rör om klart.
Ni vet att jag gillar att Ni följer mig, ger mig motivation o är söta o kommenterar o engagerarEr. I dag fortsätter Firandet & kvällens efterrättdyker upp här i morgon o den är vit
Till detta serverades potatis- och jordärtskocksgratäng, små grönsaksknyten samt rödvinssås (som dock inte hade hunnit komma på tallriken vid fototagning)
Så jag tänkte att en enkel meny vore ju praktiskt detta år… dessvärre är jag inte så himla bra på ”enkelt”, så det blev inte helt som jag ville men jag är supernöjdiallafall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.