Skär ½ äpple/platta i tunna halvmånar och lägg omlott i en cirkel ovanpå marmeladen. Dela en smördegsplatta mitt itu och lägg på bakplåtspapper i en ugnsform
Stekta äpplenmed banan och kokos. Krydda med kanel. Blanda äpplenoch bananer i en skål. Stek stora tärningar av äpple i kokosolja tills de mjuknar lite
Förmedlatmed vänliga matglada hälsningar genom Katinkas Kitchen. Man kan även göra en tomatversion av den nya sommarfavoriten mangochutneysås, som vi kommer fortsätta njuta av inpå hösten och vintern till fläsk och annat kött bland annat
Till vardags blir det mest att jag tar en frukt som mellanmål men på helgerna, när jag har lite extra tid, så är det kul att prova påoch röra ihop något nytt
Kärna ur ett äpple - behöver inte skalas - och skär i tärningar och lägg i skålen. lite vatten Salt Grovmalen svartpepparSkär buketterna av broccolin och lägg i en skål
Smaksätt ev med lite salt och peppar. Stöt kompotten med en potatisstöt till önskad konsistens. Skala och kärna ur äpplenaoch skär dem i bitar samt riv vitlöksklyftan
Använde både fläsksida, filet och karré, fileten blev en pastramivariant stekt i kryddblandning på bla svart chili och senapsfrö, karrén gjorde jag till en rulle porcetta style med trattkantarell och myskmadra och fläsksidan fick gå länge i ugn och glacerades i min klassiska glace
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.