Trion vecka 21
Den Rockande Kocken
Den Rockande Kocken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  •  
  • Marinad Filéer
  • 1 röd chili (finhackad)
  • 1 msk ingefära (riven)
  • 1 msk japansk soja
  • saften av en lime
  •  
  • Nudelsallad
  • 300 g glasnudlar
  • 1 gul paprika
  • 1/2 purjolök 100 g sockerärter
  • 1 kruka koriander
  •  
  • Sesamvinägrett
  • 3 msk sesamolja
  • 2 msk risvinäger
  • 2 msk japansk soja
  • 1 msk honung
  • 300 g Quorn Bitar
  • 400 g BBQ marinad, tex Sweet baby rays, ICA Selection (helst med hickorysmak)
  •  
  • Hamburgerbröd
  • 1/2 paket jäst
  • 3 dl vatten
  • 3 dl mjölk
  • 12 dl vetemjöl
  • 1/2 tsk salt
  • 2 msk sesamfrön
  •  
  • Syrad rödlök
  • 3 st rödlök
  • 3 dl vatten
  • 1 dl ättika
  • 1 dl socker
  • 300 g Quorn Färs
  • 1 st gul lök (riven)
  • 1 st morot (riven)
  • 1 paket tacokrydda
  • 1 msk olja
  •  
  • Tillbehör
  • Ett isbergssalladhuvud
  • 200 g majskorn
  • en rödlök
  • fyra tomater
  • 2 dl gräddfil
  • 2 dl quacamole
  • 100 g riven ost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.