Trion vecka 26
Den Rockande Kocken
Den Rockande Kocken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 4 dl risottoris
  • 2 dl vitt vin
  • 4 dl hönsbuljong
  • 1 dl riven parmesanost
  • 2 msk smör
  • salt
  • vitpeppar
  • vitvinsvinäger
  • 1 hackad schalottenlök
  • 250 g ärter
  • vatten
  • ärtskott till garnering
  • 2 stora potatisar
  • 1 gul lök
  • 250 g ärter
  • 50 g smör
  • mjölk
  • salt
  • peppar
  • 5 dl kallt vatten
  • 1/2 dl salt
  • 4 bitar torskrygg 150 g med skinnet kvar
  • smör till stekning
  • 200 g rökt sidfläsk utan svål
  • 50 g smör
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta 1 krm timjan
  • 1 lagerblad 4 dl kyckling- eller grönsaksbuljong
  • 250 g ärter
  • 2 dl grädde
  • 1 citron, skal och saft
  • rapsolja
  • salt
  • peppar
  • 100 g rökt lax
  • pepparrot, riven

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.