Trion vecka 30
Den Rockande Kocken
Den Rockande Kocken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-6 portioner
  • 300 g fläskfilé
  • 200 g champinjoner
  • 5 dl grädde
  • 2-3 msk irländsk whiskey
  • 1 köttbuljongtärning 1/2 tsk mellanmalen svartpeppar
  • 1/2 tsk cayennepeppar
  • 1/2 tsk paprikapulver
  • 1/2 tsk basilika
  • 1/2 tsk salt
  • 2 tsk strösocker
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 1/2 dl vita bönor (okokta)
  • 1 kg grytbitar av fläsk
  • olivolja till stekning
  • 1/4 dl olivolja till grytan
  • 1 kg tomater
  • 1 gul lök
  • 1 röd lök
  • 1-2 vitlöksklyftor 1 purjolök 1 köttbuljongtärning 1-2 tsk kinesisk soya
  • 1-2 tsk sambal oelek
  • 3-4 dl vatten
  • salt
  • vitpeppar
  • 6 skinkschnitzlar (ca 500 g)
  • färsk smörgåskrasse
  • 6 skivor rökt skinka
  • 6 skivor mild ost
  • 1 dl vitt vin
  • 2 dl grädde
  • 2 dl köttbuljong
  • 1 avokado 1 kiwi 2 tsk kinesisk soya
  • 2-3 msk vetemjöl
  • salt
  • peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.