En riktigt somrig macka på tunt knäckebröd med kokt potatis och sill (för den som önskar), toppad med en klick gräddfil och klippt gräslök. Tycker du att det behövs så saltar du potatisen lite extra.
Här är varma mackormedliteitalienskt stuk. Fortsätt medinlagdgrilladpaprikaistrimlor, halverade små mozzarellabollar (eller skivad mozzarella) och halverade minitomater
Varma mackormedchampinjonstuvning gjord på burkchampinjoner, det är grejer det. Efter att ha ätit de nostalgiskamackorna kan jag konstatera att det var okej men ingen större smaksensation
Förslag på riktigt goda och matigamackor tas tacksamt emot för kommande fredagar. I fredags blev det ciabatta fylld medknaprigprosciuotto, mozzarella och tomat
Häromdagen gjorde jag Varma Mackor Jalapeño Cheese/Skinka/Tomat som blev suveränt goda, jag kunde inte släppa tankarna på dessa mackor så jag blev tvungen att göra lite fler och denna gång medliteolika smaker
Toppa medfiskbitar och citron. Bred bordsmargarin på bröden. Smaka av med salt och peppar. Dela den ena fiskenimindrebitar och spara den andra tillgarnering
Varma mackor är egentligen ganska underskattat, det är ju faktisktriktigt tacksamt att göra tillsöndagsmiddag när man intevilltillbringatidi köket, det är både snabblagat och behöver inteinnebära så många ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.