Idag har jag fixatlite pajer, dels till dagens middag, men även tillmidsommar. Det blev köttfärspaj till dagens middag, och ost/gräslökspaj samt en test som blev ansjovis/ostpaj
"bre" ininsidor av brödet med olivolja och vitlök. efter det ännu mer ost och klipptillpersilja över allt detta och lägg på den andra skivan av brödet med olivoljaninåt
Idag har jag fixatlite pajer, dels till dagens middag, men även tillmidsommar. Det blev köttfärspaj till dagens middag, och ost/gräslökspaj samt en test som blev ansjovis/ostpaj
Blanda lax, lök, dill, kapris och majonnäs till en smet. (Om du inte gjort majonnäsen själv använd då Hellmanns eller annan majonnäs gjord med vinäger, inteättika)
Blanda räkor, dill, citronsaft, majonnäs och crème fraiche. Lägg röran på brödskivorna. 12 msk Färsk dill. 11/2 msk Pressad citronsaft. 11 msk Crème fraiche. 14 st Skivor surdegsbröd. 14 st Skivorcitron. 1Stek brödskivornai smör tills de är frasiga. 1Lägg toast skagen på en bädd av ruccola och garnera med en citronskiva
Jag är en utav alla som ofta väljer detta om jag går på en klassisk känd restaurang bara för att kunna göra en bedömning på vilken restaurang jag tycker serverar den godaste
Toast skagen en riktigtklassiker. Du kan förbereda räkröran, men när du har stekt brödet och lagt på räkröran så ska den för bästa resultat serveras direkt
Vilken är den mest klassiska och uppskattade svenska förrätten. Svaret bara måste bli en Toast Skagen. Fantastiskt gott och står sig genom alla tider och alla trender
Dock är det första gången jag gör den själv från grunden, är ju annars lätt att bara köpa en ask med färdig skagenröra i affären, men hur många procent räkor är det egentligeni den
Att göra toastsismörgåsgrill är ju såååå gott - och superenkelt. Det här är ett jättebra lunchtips, eller ett lite rejälare mellanmål för hungriga barn
Till förrätt serverade jag Toast au chèvre chaud som jag hittade här. Rosta brödskivorna. Lägg en skiva chèvreost på varje brödskiva och placera bröden på en bakpappersklädd plåt
En kanongod förrätt som går bra att förbereda i god tid. Plocka ur krabban, hacka löken och fräs några minuteri smör, tillsätt krabbkött, crème fraich och klipp ner dillen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.