Pajdeg. 1100 g smör. 11 dl riven ost. 13 dl vetemjöl. 13 msk kallt vatten. 1Fyllning. 1500 g nötfärs. 1140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami
Det här är denbästa tomatsoppan, everrrr. Strö över basilikabladen och grilla i ugn i 20 minuter. Jag bara älskar tomatsoppa, det har jag gjort hela mitt liv
Denbästa faktiskt. Jag lagade den här lasagnen, då för hundra år sedan när tidningen var ny. Jag tyckte den var underbart god, rev ut receptet ur tidningen, lade det i min hög och glömde sen bort det
Konsistensen får varken bli för torr eller för mosig och den måste även ha gott tuggmotstånd. I en liten skål blanda ihop chiafrön och vatten och låt stå i 10 minuter under tiden som du förbereder dina övriga ingredienser
Vad hon inte vet är att hon äter valnötter mest varje morgon i den här granolan som hon älskar. Bästa sättet att lura i barnen nyttigheter är via en granola
Crock-Pottad kotlettrad med vilda fantasier (se här hur det gick till), såsen med en rejäl skvätt björnbärsbalsamico och grädde, den mjukade löken från såstillverkningen (skulle slängas med löken smakade ljuvligt av balsamicon) och smörkokt rödbeta
Och efter några veckor med träningspass som gått helt över förväntan så var det ett bakslag att plötsligt sakna den vanliga energin och glädjen till passet
Medan solen och värmen ännu hänger kvar passar vi på att njuta av den så länge det går. Jag väljer att servera kycklingen och vissa av ingredienserna till salladen som oliver, rödlök etc i olika skålar då smaken är som baken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.