Vi använde bayersk folköl, men genom att variera ölen kan man reglera beskan och smaken. Nu bör ganska mycket av senapskornen (främst de gula) ha gått sönder och delats i mindre delar, men senapen är fortfarande väldigt grov
Med angiven kryddning (utan tabasco eller cayennepeppar) blir resultatet anständigt för gemene man, men i starkaste laget för mindre barn (hälften så mycket salt, vitpeppar och chilipulver kan vara ett bra riktmärke)
GI Pizza2 äggen nypa salt4 msk oliv- eller rapsolja1 dl grädde eller vatten3 msk fiberhusk2 msk torkad oregano/basilikaTillbehör. (Den ser skummig ut men ta ut den så lägger det sig)4. Höj värmen i ugnen till 250 grader och grädda pizzan i 10-20 minuter (beroende på storlek). 10-20 minuter
En kommentar jag ofta får är ”Behöver man verkligen proteinpulvret. Lägg degklumpen på bakplåtspapper (b a k - plåtspapper, inte s m ö r - papper) och lägg ytterligare ett papper över
5 cl mörk rom 0,5 cl honungssirap ( 2 delar honung + 1 del vatten ) 2 - 3 droppar angostura bitters Gör så här. Rör drinken med mycket is tills den blivit kall och utvattnad 20-30 sek. - Läs hela inlägget här 5 cl mörk rom. 2 - 3 droppar angostura bitter
kavla ut eller på annat sätt få smöret platt så att det nästan täcker halva deg-rektangeln. I fredags bakade vi ett danskt bröd vid namn Thebrikes, påminner om croissants till konsistensen men är mer ett matbröd än ett frukost
-) Mindre charmigt börjar snöskottningen bli, men det är en annan historia. Fast jag tycker också att det är lite av charmen med vintern att får ta på sig mysiga stickade plagg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.