Då tar vi sats från klippavsatseni dag ochsvingar oss ut från cliffhangernvi lovade er igår. Dessutom har det uppstått en gängbildning för sillinläggingi dag
När såsen börjar tjockna, stänger du av plattan ochvispar med fortsatt frenesi. Min man och jag slog våra huvuden ihop, och kom fram till att vi helt enkelt ville enkelpanera dem i rågmjöl och steka dem i smör (så klart)
Det kan behövas mer vätska om det börjar bränna fast så fyll på med valfri vätska. Nu chansar jag ändå på att det är vår och har du tur får du snart tag på svensk sparris från Gotland eller Österlen
Rostad baguette med ärtcrème ochskinka. Smaka av med salt och peppar. Busenkla tilltugg som smakar suveränt till rosén - lite söta ärter i skön kontrast till den salta skinkan
Här fortsätter sjukstugan, Tiril har haft feber hela helgen ochblir hemma fortsatt till veckan. Jag jobbar kvällar så vi kan lösa det utan vabb mer än nån halvdag tror jag
Våfflor är härligt att äta både till kaffet med lite färska bär ochvispad kokosmjölk eller lite grädde, med en god röra som gör våfflan litematigareoch då passar bra som mellanmål, lunch eller som igår, för oss här Under vårt tak, ett lyxigt fredagsmys
Idagblir det några glimtar från när vi besökte en chokladfabrik, en sylt- och marmeladproducent samt ett par ostproducenter under vår fantastiskaItalienresa
Igårgick jag ut på en en timmes promenad i solen och bara njöt. Äntligen har det blivitriktig vår. I dag har det också varithalvsoligt men det viktigaste är att det är ljummare i luften och därmed inomhus
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.